Onze sportieve ambities voor volgend seizoen

15/03/2023 Uit Door Femina Habac

Bij Femina Habac zetten we een volgende stap in onze sportieve ambities! We zijn trots om aan te kondigen dat we ons inzetten op het ontwikkelen van onze speelsters en coaches op het allerhoogste niveau.

Al meer dan twee seizoenen lang bieden we onze speelsters, naast de reguliere trainingen en wedstrijden, een specialisatieaanbod aan en begeleiden we onze coaches om het beste uit zichzelf te halen. Ook speelt er minstens 1 meisjes/damesploeg mee in de competitie in elke leeftijdscategorie! Voor de meeste leeftijden hebben we zelfs 2 of 3 ploegen die wekelijks wedstrijden spelen!

Deze aanpak zetten we ook volgend seizoen verder, maar er is meer!

We willen onze vooruitgang voortzetten door volgend seizoen voor de U14 en U16 categorie een ploeg in te schrijven in niveau 1. We gaan de uitdaging aan om ons met de allerbeste teams in België te meten en onze speelsters en coaches de nodige kansen te bieden om zich nog verder te ontwikkelen en te groeien.

Heb je interesse om onze club beter te leren kennen? Iedereen mag gratis komen proberen!
Schrijf je in voor een proeftraining, stuur een mailtje naar secretariaat@feminahabac.be of contacteer één van onze bestuursleden!