Krokuskamp 2023

11/12/2022 Uit Door Femina Habac

In maart 2022 konden we eindelijk weer ons basketkamp organiseren.  De coronacrisis kreeg ons niet klein en het kamp was als vanouds weer heel erg leuk en leerrijk voor de deelnemende basketters.   We zijn dus ook in 2023 weer van de partij met onze vaste waarde: het KROKUS-BASKETBALKAMP

Jongens en meisjes van 7 jaar tot en met 15 jaar die lid zijn van een basketbalclub zijn van harte welkom. 

Onze jeugdcoördinator Pascal Angillis staat, samen met zijn team ervaren basketbaltrainers, paraat om iedereen enthousiast te begeleiden. 
We proberen weer, zoals tijdens eerdere edities, een aantal topspelers van Limburg United langs te laten komen om enkele coole tricks te showen en samen een potje te spelen met onze deelnemers!!! 

We verwachten jullie op woensdag 22 en donderdag 23 februari van 9u tot 16u en op vrijdag 24 februari van 9u tot 12u in de Trudosporthal aan de Veemarkt in Sint-Truiden. 

De deelnemers worden echt in de watten gelegd: 
twee keer een lekkere warme lunch in de V-bar (een drankje naar keuze en croque uit het vuistje, spaghetti bolognaise en macaroni ham/kaas a volonté), drank tijdens de pauzes, gezonde fruit-tussendoortjes, ’s namiddags een koekje, een leuk basketaandenken voor iedereen en … een hoop spelvreugde op het basketterrein en core- en stretchplezier in de gymzaal. 

Voor ALLE deelnemers liggen er vrijdagmiddag nog allerlei verschillende diploma’s klaar en daarenboven krijgen ALLE basket-toppertjes een mooi t-shirt! 

Ouders kunnen hun talentjes trouwens altijd bewonderen vanuit de gezellige V-bar, genietend van een drankje of een lekker hapje. 

Enkele belangrijke praktische punten: 

  • Je kan inschrijven en betalen via onderstaand formulier 
  • Het inschrijvingsgeld bedraagt €85. Zijn er ook broers of zussen die meedoen, dan heb je recht op een korting van €10 vanaf de 2de inschrijving. Om je plaats te reserveren vul je het formulier onderaan deze pagina in. Na betaling ontvang je van ons ook een bevestigingsmailtje en ben je zeker van je plaats. 
  • Attesten voor een tegemoetkoming in het inschrijvingsgeld vanwege de verschillende mutualiteiten zijn de eerste kampdag ingevuld te verkrijgen aan het Femina-onthaal. 
  • De maattabellen van de t-shirts vind je hier terug: dames / heren / kind 

Heb je nog bijkomende vragen? Stuur dan een e-mail naar secretariaat@feminahabac.be

Inschrijvingsformulier

Ons krokuskamp is jammer genoeg volzet. Stuur een mailtje naar bovenstaand e-mailadres als je op de wachtlijst wilt geplaatst worden. We kunnen echter niet garanderen dat je kan deelnemen aan het kamp.

(1) Maatabellen t-shirts: dames / heren / kind 

(2) Toelichting bij toestemming voor het maken van beeldmateriaal:

De organisatie laat graag zien, d.m.v. foto’s en video’s, waar we mee bezig zijn. Daarom is het mogelijk dat er opnames worden gemaakt tijdens het kamp. Het is mogelijk dat de deelnemers daarop te zien zijn.
Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met dit beeldmateriaal. Wij plaatsen niets waardoor iemand schade kan ondervinden. Toch vinden we het belangrijk om via deze weg uw toestemming te vragen voor het gebruik ervan. Voor deelnemers die minderjarig zijn is het noodzakelijk dat een ouder/voogd de toestemming verleent.
De toestemming geldt alleen voor beeldmateriaal dat door ons, of in onze opdracht, wordt gemaakt. Het kan voorkomen dat andere ouders, deelnemers, … beelden maken tijdens onze activiteiten. De club heeft daar geen invloed op, maar wij gaan ervan uit dat deze personen ook terughoudend zijn bij het gebruik van dit beeldmateriaal.