Onze webshop is officieel geopend!

01/10/2020 Uit Door Femina Habac

We hebben er met velen met heel veel ongeduld op moeten wachten, en daarom doet het ons extra plezier om te kunnen aankondigen dat onze FEMINA HABAC WEBSHOP officieel geopend is!!!  

www.feminahac.be/store

We zijn blij dat we een ruim assortiment kunnen aanbieden: je kan kiezen uit hoodies, t-shirts, polo’s en broeken in verschillende kleuren met Femina Habac branding. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid aan de hoodies te personaliseren: kies zelf de bedrukking op de rugzijde! 

Voor de levering van de kledij zijn we een samenwerking aangegaan met Bouncewear, een gekende naam in de basketbalwereld. Zoals je wel weet heeft Bouncewear ook de nieuwe wedstrijduitrustingen verzorgd. Samen met hen hebben we het assortiment voor de webshop opgesteld, en zij zullen ervoor zorgen dat alle bestellingen worden uitgeleverd. 

Voor de levering van je bestelling heb je de keuze tussen volgende opties: 

  • Levering op een adres naar keuze (in België). Om de leveringskosten te dekken rekenen we hiervoor 6€ aan voor bestellingen onder 50€ (tip: komt je bestelling niet boven de 50€? uiteraard staat het je vrij om je bestelling te combineren met die van iemand anders) 
  • Afhalen in de winkel van Bouncewear in Leuven (Engels Plein 41, 3000 Leuven)  
  • Afhalen in de winkel van Bouncewear in Houthalen-Helchteren (Rode Kruislaan 3, 3530 Houthalen-Helchteren) 

Let op: Aangezien alle artikelen in het assortiment op maat gemaakt worden, kunnen we jammer genoeg geen omruiling aanvaarden. Daarom willen we graag iedereen ook de mogelijkheid aanbieden om te passen. Gezien we rekening moeten houden met een aantal beperkingen owv. corona, zullen we dit ploeg per ploeg doen. Specifieke uitnodigingen en instructies volgen via de facebookgroepen van elke ploeg. 

Neem dus snel een kijkje in de webshop, en we wensen je heel veel winkelplezier!