Nieuwe toppertjes bij Femina Habac

Nieuwe toppertjes bij Femina Habac

19/12/2018 Uit Door Ingrid Neven

Sint-Truiden – Sportieve meiden krijgen de kans om de hele maand september gratis te komen proeven van de tofste sport die er bestaat: basketbal! Op dinsdag en donderdag verwelkomen onze coaches steeds weer een tiental lieve meisjes op training. Balgewenning, basket-basics en amusement staan centraal. Een ploegsport is uiteraard ideaal om samen met vriendinnen ‘sportief’ fun en plezier te maken.

Femina Habac is een goed gestructureerde maar ook supergezellige en familiale meisjesclub. Vermits er getraind wordt in kleine groepjes met voldoende coaches in een ruime, moderne sporthal krijgt elke meid alle aandacht die zij verdient. Ondertussen telt onze club al meer dan 100 speelsters en zal onze jeugd het damesbasketbal vanuit Sint-Truiden de komende jaren naar een hoog niveau tillen.

Ben jij ook zo’n actieve meid met veel energie, dan wil meisjesbasketbalclub Femina Habac je heel graag uitnodigen om samen met andere meisjes tussen 5 en 10 jaar te komen basketten. We verwachten je van 17.30 tot 18.30 uur op dinsdag in de sporthal van Sint-Pieter (aan het zwembad) en op donderdag in de prachtige Trudosporthal (aan de Veemarkt) in Sint-Truiden.

Femina Habac, let’s go !