Krokuskamp 2020

Krokuskamp 2020

24/12/2019 Uit Door Femina Habac

Ondertussen is het een vaste waarde geworden: het KROKUS-BASKETBALKAMP van damesbasketbalclub FEMINA HABAC!
Jongens en meisjes tussen 7 jaar en 14 jaar die lid zijn van een basketbalclub zijn welkom.

Onze jeugdcoördinator Stefan Klinkers staat, samen met zijn team ervaren basketbaltrainers, paraat om iedereen enthousiast te begeleiden.
Ook zullen er zoals elk jaar een aantal topspelers van Limburg United langskomen om enkele coole tricks te showen en samen een potje te spelen met onze deelnemers!!!

We verwachten jullie op woensdag 26 en donderdag 27 februari van 9u tot 16u en op vrijdag 28 februari van 9u tot 12u in de Trudosporthal aan de Veemarkt te Sint-Truiden.

De deelnemers worden echt in de watten gelegd: twee keer een lekkere lunch in de V-bar bestaande uit een drankje naar keuze en croque uit het vuistje, soep of spaghetti a volonté, drank tijdens de pauzes, een gezond tussendoortje, een koekje, een leuk basketaandenken voor iedereen en … een hoop spelvreugde op het basketterrein en core- en stretchplezier in de gymzaal.

Voor ALLE deelnemers liggen er vrijdagmiddag nog allerlei verschillende diploma’s klaar en daarenboven krijgen ALLE basket-toppertjes een mooi T-shirt!

Inschrijven kan via het formulier hieronder: vul per deelnemer het inschrijvingsformulier één maal in. Nadat het inschrijvingsformulier is doorgestuurd krijg je een bevestiging via e-mail. Vervolgens mag je het inschrijvingsgeld van €75 overschrijven op onze Belfius-rekening: BE97 0682 4246 3449. Na ontvangst van het inschrijvingsgeld is deelname verzekerd.
Overigens, voor elke bijkomende broer of zus die je inschrijft, krijg je €10 korting!

Attesten voor een tegemoetkoming voor een sportkamp vanwege de verschillende mutualiteiten zijn de eerste kampdag ingevuld te verkrijgen aan het Femina-onthaal.

Ouders kunnen hun talentjes trouwens altijd bewonderen vanuit de gezellige V-bar, genietend van een drankje of een lekker hapje.

INSCHRIJVINGSFORMULIER

De inschrijvingen zijn ondertussen afgesloten.